Newport Black Devlopments Ltd.

Evesham Road

A complete renovation of the original part of the house, re-modelling areas of the interior layout to the new specification and design, the building of a large full width rear extension and landscaping, drive way and fencing.

This property was fully renovated to client’s specification and design incorporating a new extension to the rear, incorporating a large steel to create an open plan living space which now boasts a dining room, lounge, library, kitchen utility room and creation of a new cloak room.

Upstairs was fully renovated and new bathroom en-suits were installed.

The property originally had the main entrance to the front of the house however the side of the property was re designed by our architects to create a new front facade.

The drive way was then moved from the old front section which allowed for the creation of another large garden area.

The exterior of the house was part cedar clad and part painted sand and cement render.

Fencing and gravel driveway were installed and semi established trees were planted to clients specification.

Default Zoom

Evesham Road – Plan

Default Zoom

Bathroom – Evesham Road

Default Zoom

Evesham Road

Default Zoom

Evesham Road – Plan

Default Zoom

Evesham Road – Plan

Default Zoom

Kitchen – Evesham Road

Default Zoom

Kitchen – Evesham Road

Default Zoom

Lounge/Diner – Evesham Road